Ανακαλύψτε αυτό το μεταμορφωμένο βικτοριανό Hudson Valley

Ανακαλύψτε αυτό το μεταμορφωμένο βικτοριανό Hudson Valley

Discover This Transformed Hudson Valley Victorian

Το 2013, ο David Ren έστειλε email στο Workstead για λίγη βοήθεια για τη διακόσμηση λίγο μετά την αγορά του επαγγελματία χρηματοοικονομικών που εδρεύει στη Νέα Υόρκη σε μια ηλιόλουστη, αλλά ανόδους μετατροπή condo στη Chelsea. Έχοντας παρατηρήσει τα έργα της εταιρείας σε διάφορες δημοσιεύσεις, ο Ρεν εντυπωσιάστηκε από την ικανότητα του Workstead να δημιουργεί άκαμπτους και υποβλητικούς χώρους παρά τους περιορισμούς των υπαρχόντων κτιρίων. Χτύπησε το στούντιο σχεδιασμού, του οποίου η πρώτη μονογραφία θα εκδοθεί από τον Rizzoli τον Σεπτέμβριο, για να εγχύσει το νέο του σπίτι με προσωπικότητα που αισθάνθηκε σίγουρος ότι θα δημιουργήσει μόνη της. Θα έλεγα ότι ο Ντέιβιντ είναι πολύ σίγουρος και ενδιαφερόμενος για το πώς θέλει να ζήσει, συνθέτης του Workstead, Robert Highsmith. Κατά κάποιο τρόπο, είναι ένα βήμα μπροστά μας.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει Στέγαση και Παράθυρο Κτιρίου Home Decor

Ένα αιωνόβιο sycamore σκιάζει το βικτοριανό αρχοντικό Eastlake, του οποίου η ανακαίνιση και επέκταση ολοκληρώθηκε από το Σταθμός εργασίας .



Μάθιου Ουίλιαμς

Στην επίσημη τραπεζαρία ένα μενταγιόν Isamu Noguchi προεδρεύει του τραπεζιού και των καρεκλών Guillerme amp Chambron. Κάρολος...

Στην επίσημη τραπεζαρία, ένα μενταγιόν Isamu Noguchi προεδρεύει του τραπεζιού και των καρεκλών Guillerme & Chambron. Πλαϊνό ταμπλό Charles Dudouyt. Marthe Armitage ταπετσαρία.

Μάθιου Ουίλιαμς

Ο στιγμιαίος αμοιβαίος θαυμασμός έχει μετατραπεί σε συνεχή συνεργασία. Μετά την ολοκλήρωση της κατοικίας της Chelsea - εμπνευσμένη από τις εκθέσεις γκαλερί γειτονιάς, σχεδιάστηκε ως ομαδική εμφάνιση επίπλων από το Workstead και οκτώ από τους συνομηλίκους του - το στούντιο άρχισε να εκσυγχρονίζει το αρχοντικό του Τσάρλεστον της δεκαετίας του 1850 που θα γίνει προορισμός του Σαββατοκύριακου του Ρεν και θα κερδίσει ευρεία αναγνώριση την επανερμηνεία της ιστορικής κλασικής. Και στα τέλη του 2016, καθώς ολοκληρώνουν το έργο της Νότιας Καρολίνας, ο Ρεν ζήτησε από τον Highsmith και τους συνεργάτες του Stefanie Brechbuehler και Ryan Mahoney να παραμείνουν ξανά. Για αυτόν τον τρίτο γύρο, είχε θέσει τα βλέμματά του σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα στην κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης.

Η εικόνα μπορεί να περιέχει Έπιπλα Σαλόνι σε εσωτερικό χώρο και καναπέ

Στο σαλόνι, ένα ζευγάρι Αρχηγείο Οι καναπέδες επικεντρώνονται σε ένα κοκτέιλ Nathan Lindberg με έναν πολυέλαιο Workstead που κρέμεται από πάνω. RH χαλί; Καρέκλες φαγητού Gino Russo (στο πίσω μέρος).

αφαιρέστε τις λευκές κηλίδες από ξύλινο τραπέζι
Μάθιου Ουίλιαμς

Παρόλο που ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζήτησε διαβεβαιώσεις ότι το αποκλεισμένο ακίνητο ήταν πράγματι σωζόμενο - είχε μόνο ένα μπάνιο εκείνη τη στιγμή - είπε στο Workstead σχετικά λίγα, με τη σειρά του, σχετικά με το πώς να αναβιώσει το Eastlake Victorian σε ένα αγροτικό καταφύγιο για ένα περιστρεφόμενο καστ επισκεπτών. Το σύντομο ήταν να σώσει αυτό το μεγάλο ιστορικό σπίτι που είχε καταρρεύσει αλλά και να δημιουργήσω μεγάλους ανοιχτούς χώρους όπου θα μπορούσα να έχω πολλή οικογένεια και μεγάλη οικογένεια, θυμάται, προσθέτοντας τους σχεδιαστές, Δεν μπορείτε να πάρετε κάτι σαν αυτό, εκτός εάν έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ενώ το κεντρικό σπίτι είχε αντέξει παραμέληση και ακόμη και συσσώρευση ζώων, μια ταπεινή δομή κουζίνας του 19ου αιώνα που ήταν προσαρμοσμένη στο πίσω μέρος δεν είχε καλή τύχη. Στη θέση του, το Workstead συνέλαβε ένα διώροφο περίπτερο 2.000 τετραγωνικών ποδιών που σεβαστά και διαφοροποιείται από το παρελθόν. Ο νέος όγκος διαθέτει το ίδιο clapboard με τον προκάτοχό του, αλλά το χρώμα του άνθρακα παρέχει μέγιστη αντίθεση με την μπροστινή όψη του ελεφαντόδοντου. Το περίπτερο έχει επίσης μέγεθος ώστε να είναι κρυμμένο από την άκρη του δρόμου, αν και τη νύχτα, ο εσωτερικός φωτισμός γεμίζει τα μεγάλα παράθυρα με μια λάμψη που μοιάζει με φάρο. Αντί να επαναλάβει τις γωνίες της εποχής, ο Highsmith στρογγυλοποίησε τις γωνίες. Από τις διάφορες αποφάσεις σχεδιασμού, σημειώνει ο σχεδιαστής, Η δουλειά μας έχει θεμελιώδη βάση στο πλαίσιο και
η επιτροπή περίπτερων μας έδωσε μια πλατφόρμα για να τεντώσουμε.

που ζει η βασίλισσα της Αγγλίας
Η εικόνα μπορεί να περιέχει Παράθυρο εικόνας

Στο μπροστινό σαλόνι, οι καρέκλες Luigi Caccia Dominioni με επένδυση σε πράσινο μοχέρ συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι παιχνιδιών Harvey Probber.

Μάθιου Ουίλιαμς

Τα σκαμνιά αναζωογόνησης μπαίνουν στο έθιμο νησί κερασιάς και το οποίο διαθέτει επίσης μια προσαρμοσμένη γλάστρα ...

Ξανάνιωμα σκαμνιά πάγκο στο προσαρμοσμένο νησί κεράσι και γρανίτη, το οποίο διαθέτει επίσης ένα προσαρμοσμένο ράφι ποτ, Ντόρνμπραχτ εξαρτήματα, και α Μέλι πλυντήριο πιάτων. Signature Kitchen Σουίτα Εύρος; LePage Millwork κουφώματα.

Μάθιου Ουίλιαμς

Εάν το εξωτερικό του περίπτερο που έχει σχεδιαστεί από το Workstead αντιπροσωπεύει έναν διάλογο με την ιστορία, τότε το εσωτερικό αποτελεί παράδειγμα της σύγχρονης οικογένειας που ζούσε ο πελάτης. Το ισόγειο είναι οργανωμένο γύρω από έναν επίχρυσο πυρήνα. Όπου ένα τζάκι τρώει τη μία όψη του πυρήνα, το Workstead δημιούργησε ένα βινιέτα καθίσματος στο οποίο ένα ζευγάρι από καναπέδες από δέρμα από συνονθύλευμα de Sede DS88 πλαισίωσε ένα ήσυχο ιδιότροπο τραπέζι κοκτέιλ Nathan Lindberg κάτω από έναν από τους πολυελαίους Orbit του Workstead. Απέναντι από το σαλόνι, το ψυγείο Signature Kitchen Suite ενσωματωμένο στον πυρήνα σερβίρει μια μεγάλη κουζίνα φινιρισμένη από γρανίτη με έπιπλα κερασιάς. Αυτά τα σαλόνια και οι χώροι μαγειρέματος ρέουν απρόσκοπτα το ένα με το άλλο μέσω χώρων φαγητού και προθάλαμου, ή πάνω σε ένα κατάστρωμα που συγχωνεύεται σε πέντε στρέμματα γειτονικών νημάτων, τα οποία βλέπουν στη γύρω γη.