Το Paradise Hills είναι μια οπτική απόλαυση με σκούρους τόνους

Το Paradise Hills είναι μια οπτική απόλαυση με σκούρους τόνους

Paradise Hills Is Visual Treat With Dark Undertones

Το φουτουριστικό βασίλειο που παρουσιάστηκε στο Paradise Hills (στα θέατρα τώρα και ψηφιακά και κατ 'απαίτηση 1 Νοεμβρίου) μπορεί φαίνομαι μαγευτικός. Όμως, η σχολή τερματισμού που παρακολούθησαν οι ντεμπούτο χαρακτήρες της ταινίας (που έπαιξαν οι Emma Roberts, Danielle MacDonald και Awkwafina) δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι εσωτερικοί χώροι είναι τριαντάφυλλο.

Η σκηνοθέτης Alice Waddington και εγώ μιλήσαμε πολύ για τον κόσμο από τον οποίο προέρχονται οι ηρωίδες της, λέει η διακοσμητής σκηνής της ταινίας Sol Saban Αρχιτεκτονική πέψη , μέσω μεταφραστή. Η λέξη-κλειδί μας ήταν horror vacui [που σημαίνει φόβος κενότητας]. Σε αυτήν την ταινία, περισσότερα σημαίνει περισσότερα. Αυτή η ταινία είναι ένα παραμύθι, ένας δυστοπικός κόσμος, ένας ρετρό φουτουρισμός. Το μέλλον είναι ορατό και παρόν, αλλά όχι στα σύνολα.



Το σχολείο με τίτλο δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια σειρά από τοποθεσίες με επίκεντρο το σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων των Cases Ramos στη Βαρκελώνη της Ισπανίας - τρία μοντέρνα κτίρια με λεπτομέρειες Art Nouveau (ενωμένα με μία πρόσοψη) που σχεδιάστηκαν από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Jaume Torres i Grau το 1906. Ορισμένες εξωτερικές λήψεις πήραν θέση στο La Fábrica (The Factory) στο Sant Just Desvern, Ισπανία, ένα πρώην εργοστάσιο τσιμέντου που είναι τώρα το στούντιο αρχιτέκτονας Ricardo Bofill. Οι εσωτερικοί χώροι γυρίστηκαν κυρίως στην πρώην κατοικία του γλύπτη Xavier Corberó.

ένα μεγάλο δωμάτιο φωτισμένο με μωβ με ένα κορίτσι με ένα καρουσέλ άλογο στη μέση

Αυτή η ανατριχιαστική σκηνή γυρίστηκε σε μια εκκλησία.

Φωτογραφία: Manolo Pavon

Σε μια από τις σκηνές, ο χαρακτήρας του Ρόμπερτς, Uma, αναγκάζεται να οδηγήσει ένα άλογο σε σχήμα καρουσέλ για μια άσκηση προετοιμασίας. Αυτό γυρίστηκε σε μια εκκλησία στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας - η οποία φωτίστηκε με έντονο μωβ για την περίσταση, με αποτέλεσμα τη συγχώνευση μεταξύ του φουτουρισμού και των ιστορικών αναφορών της ταινίας. Οι πέτρινοι τοίχοι με αιώνες ιστορίας μεταμορφώθηκαν και πήραν ένα στοιχειωμένο και φουτουριστικό αέρα, λέει η σχεδιαστής παραγωγής Laia Colet. Το κάναμε αυτό φωτίζοντάς τα με πολύχρωμα LED και ρυθμίζοντάς τα με πλασματικές τεχνολογικές συσκευές.

δύο κορίτσια με λευκά φορέματα που στέκονταν κοντά σε νεροχύτες

Αυτό το μπάνιο δημιουργήθηκε στο πρώην σπίτι του Xavier Corberó και διαθέτει χρυσά φωτιστικά που μοιάζουν με κύκνους. Είναι ένα συμβολικό στοιχείο για να μιλήσουμε για τον μετασχηματισμό: Η άσχημη πάπια θα καταλήξει να είναι ένας όμορφος κύκνος, λέει η Laia Colet.

Φωτογραφία: Manolo Pavon