Step Inside Bill and Hillary Clinton's Deeply Personal Washington, DC, σπίτι

Step Inside Bill and Hillary Clinton's Deeply Personal Washington, DC, σπίτι

Step Inside Bill Hillary Clintons Deeply Personal Washington

Ήταν ένα Συναισθηματική αντίδραση, λέει η Χίλαρι Κλίντον της πρώτης επίσκεψής της σε αυτό που είναι τώρα το σπίτι της στο Beltway, που ονομάστηκε Whitehaven επειδή βρίσκεται στην Whitehaven Street στη γειτονιά της λεωφόρου Massachusetts της Ουάσιγκτον, DC Όταν εξελέγη στη Γερουσία το 2000, ήξερα ότι χρειαζόμουν ένα μέρος για να ζήσουμε ενώ ήμασταν σε συνεδρία κατά τη διάρκεια του έτους Άρχισα λοιπόν να ψάχνω. Και, είχα ένα εμπειρία σε αυτό το σπίτι, το οποίο ήταν απλώς συναισθηματικό. Είχα ανέβει στον τρίτο όροφο και κοίταξα πάνω από τα δέντρα - στο πίσω μέρος της βρετανικής πρεσβείας - και ένιωθα σαν να ήμουν στο παλιό Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Οι κήποι ήταν απλώς οι πιο εκπληκτικοί που είχα δει οπουδήποτε στην περιήγησή μου σε ακίνητα, λέει.

Παρόλο που το αξιοθέατο μπορεί να ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά, οι Κλίντον γνώριζαν επίσης ότι το σπίτι - ένα νεο-Γεωργιανό κόκκινο τούβλο σπίτι 5.500 τετραγωνικών ποδιών που είχε χτιστεί το 1951 - θα απαιτούσε ωστόσο εκτεταμένες ανακαινίσεις. Η εντολή ήταν να φέρουμε περισσότερο φως και να δημιουργήσουμε περισσότερο φυσικό χώρο για να καθίσετε και να χαλαρώσετε, λέει η Rosemarie Howe, η εσωτερική διακόσμηση που συνεργάστηκε με την κυρία Κλίντον στο έργο από το 2003 έως το 2006. Θέλαμε επίσης να ανοίξουμε το σπίτι και όλα τα εσωτερικά δωμάτια σε αυτόν τον όμορφο πίσω κήπο.



ένα τούβλο σπίτι με πισίνα πίσω από αυτό

Ξοδεύω κάθε χρόνο που μπορώ [εδώ], λέει η κυρία Κλίντον από τους καταπράσινους και διαμορφωμένους κήπους στην πίσω αυλή. Στην πραγματικότητα, η οικογένεια προτιμά να διασκεδάσει έξω. Έχουμε πολλές και πολλές υπαίθριες εκδηλώσεις, εκατοντάδες και εκατοντάδες άτομα μερικές φορές, λέει. Η πισίνα, η οποία είχε ανακαινιστεί πλήρως, βλέπει επίσης το δίκαιο μερίδιο της δραστηριότητάς της. Η κ. Κλίντον, που είναι άπληστη κολυμβητής, χρησιμοποιεί την πισίνα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της. Προσθέτει, Ακόμα κι αν δεν είμαστε εκεί, έχουμε φίλους με παιδιά που το έρχονται και το χρησιμοποιούν. Πίσω από την πισίνα βρίσκεται μια πισίνα που είχε φανταστεί ως ξενώνας για τη μητέρα της κυρίας Κλίντον, Ντόροθι Ρόνταμ. (Τελικά αποφάσισε να εγκατασταθεί σε ένα υπνοδωμάτιο στο κεντρικό σπίτι.) Το φανάρι στην είσοδό του είναι σχέδιο της εταιρείας South Carolina The Urban Electric Company.

Δουλεύοντας μαζί με τον αρχιτέκτονα Donald Lococo και τον κηπουρό τοπίου, Lila Fendrick, ο Howe ξεκίνησε να δημιουργήσει αυτό που είναι τώρα το εκθεσιακό μέρος του ακινήτου: ένα ηλιόλουστο σαλόνι σέρα που εκτείνεται από το πίσω μέρος του αρχικού αποτυπώματος. Επιπρόσθετες εργασίες στο ισόγειο επέτρεψαν μια πιο οργανική ροή και λειτουργία, και τα τσιμπήματα στον επάνω όροφο απέδωσαν μεγαλύτερους χώρους hangout για την οικογένεια. Ήταν ένα είδος αυτού του σπιτιού Ozzie και Harriet και δεν είχε ενημερωθεί ποτέ. Τα μπάνια ήταν της δεκαετίας του '50, λέει ο Howe. Η κουζίνα ήταν λειτουργική αλλά και πολύ ξεπερασμένη. Οι άνθρωποι που είχαν ζήσει εκεί πριν ήταν πολύ ψηλοί, έτσι οι μετρητές και τα πράγματα ήταν αρκετά ψηλά.

Έχοντας επίσης εργαστεί στον ξενώνα της κ. Κλίντον στο Chappaqua της Νέας Υόρκης και στο γραφείο του Υπουργείου Εξωτερικών της, η Howe είναι απόλυτα συντονισμένη με την αισθητική του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Οι Κλίντον έχουν μια αγαπημένη σχέση με το παρελθόν τους, εξηγεί ο Χάουε, ο οποίος όχι μόνο επέλεξε τα έπιπλα του σπιτιού, αλλά και εργάστηκε για να τοποθετήσει αμέτρητα μνημεία και έργα τέχνης που το ζευγάρι είχε συλλέξει εδώ και δεκαετίες στο προσκήνιο, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ζωγραφικής πινελιάς από τον James Nares στο σολάριουμ . Αλλά όλα είναι με πλήρη έλλειψη προσποίησης », λέει. «Ένα βασικό μέρος για την [κα. Η Κλίντον] είναι ότι θέλει να έρθουν οι άνθρωποι στην πόρτα και να μην φοβούνται. Θέλει ένα άνετο μέρος για να καθίσει ο καθένας.