Βήμα μέσα σε μια σύγχρονη αγροικία του Κονέκτικατ που είναι κρυφά 300 ετών

Βήμα μέσα σε μια σύγχρονη αγροικία του Κονέκτικατ που είναι κρυφά 300 ετών

Step Inside Connecticut Modern Farmhouse That S Secretly 300 Years Old

Όπως πολλές σύγχρονες σχέσεις, η εταιρεία αρχιτεκτονικής με βάση το New Canaan, Κονέκτικατ Brooks & Falotico και ο σύντομος πελάτης τους, Τάιλερ Μίτσελ, συναντήθηκε μέσω των κοινωνικών μέσων. Ο Mitchell, συνεργάτης και συνιδιοκτήτης της Μίτσελς , τις γενεές λιανικής επιχείρησης της οικογένειάς του, και η σύζυγός του σκόνταψαν ένα σύγχρονο έργο über από τους Brooks & Falotico στο Pinterest. Λίγες μόνο εβδομάδες αργότερα, ο Μίτσελ κάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο Vince Falotico και έναν από τους συνεργάτες της εταιρείας, Chuck Willette, να περπατήσουν στην πρώην γαλακτοκομική εκμετάλλευση οκτώ στρεμμάτων στο Greenwich του Κονέκτικατ.

Η σύζυγός μου και εγώ βρήκαμε την ιδιοκτησία του 18ου αιώνα και σκεφτήκαμε: «Γιατί δεν αποκαθιστούμε τις υπάρχουσες κατασκευές και στη συνέχεια χτίζουμε κάτι παρόμοιο με το [Brooks & Falotico-design] σπίτι που είδαμε και αγαπήσαμε στο Pinterest;» Ο Mitchell εξηγεί σύγχρονη αγροικία. Η ιδέα ήταν να συνδέσετε τις ραφές μεταξύ των πολύ παλαιών, αρχικών κατασκευών του αγροκτήματος και των νέων, σύγχρονων που θα προσθέσουν οι αρχιτέκτονες.



φυτά σπιτιού που παραδόθηκαν στην πόρτα σας
Η εικόνα μπορεί να περιέχει Έπιπλα σε εσωτερικούς χώρους Κτίριο Εσωτερικό σχέδιο τραπεζιού σαλόνι και τραπεζάκι

Παίρνετε πραγματικά μια αίσθηση για το πόσο τεράστιο είναι αυτό το δωμάτιο όταν στέκεστε στο ένα άκρο και κοιτάτε απέναντι από το άλλο, λέει ο Falotico. Μία από τις προκλήσεις του υπέροχου δωματίου ήταν η εύρεση της σωστής παλέτας χρωμάτων. Θέλαμε να είναι ελαφρύ αλλά να μην αισθανόμαστε πολύ αποστειρωμένο με πολλά έντονα, φωτεινά λευκά, λέει. Η λύση? Ένα ξύλινο μπεζ-λευκασμένο δάπεδο που εκτείνεται σε όλο το χώρο. Η αντίθεση μεταξύ είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, ο Μίτσελ θαυμάζει.

Τζένιφερ Χολτ

Το ακίνητο, πλήρες με έναν αχυρώνα δύο επιπέδων που χτίστηκε το 1730, ένα πρωτότυπο ανέπαφο σιλό και ένα ρουστίκ ξενώνα, έθεσε μια μοναδική πρόκληση για τους αρχιτέκτονες: Έπρεπε να καταλάβουμε πώς να χτίσουμε μια πολύ σύγχρονη κύρια κατοικία που βρίσκεται στην ίδια ιδιοκτησία με έναν αχυρώνα 300 ετών, λέει ο Willette. Επιπλέον, ο μόνος τρόπος για να φτάσετε σε αυτό που θα γίνει το υπερσύγχρονο σπίτι είναι να περάσετε από τον αρκετά βουκολικό αχυρώνα αντίκες, οπότε η μετάβαση έπρεπε να αισθανθεί συνεκτική και ρευστή, προσθέτει το Falotico.

χρώματα βαφής σαλόνι benjamin moore

Παρόλο που ο Μίτσελ και η σύζυγός του ήθελαν το σπίτι να νιώθει μοναδικό και πρωτότυπο για την οικογένειά τους, αγαπούσαν δύο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από το έργο Pinterest - ένα σπίτι στο New Canaan - τόσο πολύ που ήθελαν να ενσωματωθούν στο νέο τους σπίτι. Η πρώτη ήταν η μεταλλική οροφή μονής ραφής, η οποία ήταν ένα τόσο όμορφο χρώμα σε κάθε φως που έπρεπε πραγματικά να το έχουμε. Αυτό δεν ήταν διαπραγματεύσιμο, παραδέχεται ο Μίτσελ. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο εμμονή με τη στιλπνή γκρίζα απόχρωση άνθρακα που αυτός και οι αρχιτέκτονες πήραν δείγματα στέγης στο σπίτι του New Canaan για να τα συγκρίνουν για ακρίβεια. Το δεύτερο χαρακτηριστικό ήταν τα εκτεταμένα παράθυρα του Marvin. Προσαρμόσαμε τα παράθυρα έτσι ώστε να μοιάζουν πολύ με αυτά που είδαμε σε αυτό το έργο [New Canaan] επειδή αγαπήσαμε πραγματικά τον τρόπο που φαινόταν το σπίτι από έξω, συνεχίζει ο Mitchell. Επιπλέον, και οι δύο λειτουργίες γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των στοιχείων που διακρίνονται στο χρόνο και των υπερσύγχρονων στοιχείων. το πρόβλημα λύθηκε.


1/ 10 ΣιρίτιΣιρίτι

Πάντα οι μη συμμορφωτές, ο Falotico και ο Willette σχεδίασαν μια μοναδική είσοδο στο σπίτι σε σχήμα L. Θέλαμε να πετάξουμε τους ανθρώπους με αυτήν τη διάταξη. Όταν οδηγείτε προς τα κάτω, ψάχνετε την μπροστινή πόρτα για ένα δευτερόλεπτο, παραδέχεται η Willette. Η μεγάλη διαδρομή, που οδηγεί τους επισκέπτες μέσα από τον παλιό αχυρώνα, ανοίγει σε μια αυλή με τζάκι διπλής όψης στο κέντρο της. Το τζάκι είναι μέρος ενός από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του αρχιτέκτονα του σπιτιού: η σκεπαστή βεράντα. Είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε τεράστια πάρτι, λέει ο Falotico.

πώς να πλένετε ένα χαλί περιοχής

Η δεύτερη πρόκληση των αρχιτεκτόνων ήταν πιο δημιουργική παρά υλικοτεχνική: Οι Mitchells, που ζούσαν στο Σαν Φρανσίσκο τα τελευταία 10 χρόνια, ήθελαν την εσωτερική αρχιτεκτονική του σπιτιού τους στο Κοννέκτικατ να μιμείται τους ανοιχτούς, εκτεταμένους χώρους της Νάπα της Καλιφόρνια. Η Νάπα ήταν τόσο ξεχωριστό μέρος για εμάς. Έγινε το καταφύγιο μας τη δεκαετία που περάσαμε στο Bay Area, σημειώνει ο Mitchell. Η απάντηση των αρχιτεκτόνων; Η αντίσταση του σπιτιού: το υπέροχο δωμάτιο, μια περιοχή χωρίς τοίχους που στεγάζει δύο χώρους καθιστικού, μια ανοιχτή κουζίνα, μια γωνιά φαγητού και μια κάβα κρασιών. Η έμπνευση προήλθε από τα κλασικά οινοποιεία της Νάπα. Είστε πραγματικά μόνοι όταν είστε στην κρεβατοκάμαρά σας, αστειεύεται η Willette. Φυσικά, έτσι ήθελαν οι Μίτσελς τη σύγχρονη αγροικία τους.

γωνιά φαγητού

Δεν μπορούμε πραγματικά να το ονομάσουμε γωνιά επειδή μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 12 άτομα, εξηγεί το Falotico για την τραπεζαρία, η οποία είναι καλά τοποθετημένη σε ένα από τα πλαίσια υπογραφών των αρχιτεκτόνων. Όταν ο Falotico και ο Willette δημιούργησαν αυτόν τον όρμο, δεν σκόπευαν να λειτουργήσει ως η κύρια τραπεζαρία, αλλά οι Mitchells αγαπούσαν τον γυάλινο κλειστό χώρο τόσο πολύ που επέστρεψαν ένα επίσημο τραπέζι φαγητού, το οποίο έπρεπε να καθίσει ακριβώς έξω από το κάβα. Επιπλέον, οι σαρωτικές ποιμενικές απόψεις δεν βλάπτουν.